Nem slankekur: En enkelt dags disciplineret indsats er alt, hvad der skal til, for at kroppen slipper 1 kg. Programmet er her!

Tab 1 kg på 24 timer

Nem og hurtig slankekur: Smid et kilo på 24 timer – jo, du læste rigtigt!

1. juni 2016 af I FORM

Nem slankekur: Tab 1 kilo, NU

I FORM’s trænings- og ernæringsekspert Martin Kreutzer giver dig den ultimative plan for, hvordan du i et ufanatisk snuptag får has på et ekstrakilo, der enten bare irriterer dig eller får bukserne til at stramme.

I FORMs nemme 24-timers slankekur sætter nemlig så meget fut under forbrændingen, at der forsvinder et kilo fra den ene dag til den.

Vi vil dog gerne være ærlige og medgive, at der ikke er tale om rent fedttab – det ville ikke være fysisk forsvarligt – men ganske meget fedt ryger der, sammen med en del vand, som kroppen også frigiver. Resultatet er, at du allerede dagen efter kan se og mærke en tydelig forandring.

Sådan virker kuren

Redskaberne i denne nemme slankekur er en optimal kombination af øget kalorieforbrænding og nedsat kalorieindtag. Tilsammen gør kuren et kraftigt indhug i kroppens fedtdepoter, og derudover sørger kuren for at dræne dine kulhydrat- og væskedepoter, så du oplever, at dit tøj sidder markant anderledes allerede efter et døgn.


Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...