Kvinde  trusser hiver ud i sit maveskind
© iStock

5 fejl, du ALTID begår, når du går på slankekur

Er du typen, der ofte går på slankekur? Så gentager du med garanti disse 5 fejl.

15. februar 2017 af Anja Bruneskjold

Vil du gerne tabe dig? Så er der helt sikkert et par fejl, du i den grad bør forsøge at undgå. Se bare her!

1. Du tænker meget sort/hvidt

Bare fordi, du ikke lige taber dig så meget, som du ellers ønsker dig i løbet af den første uge, er det altså ikke ensbetydende med, at du ikke er i stand til at tabe dig. Du gør med garanti en masse rigtige og gode ting for din krop, som også er nødvendige for dit vægttab.

2. Du begrænser dig selv

Jo, du kan sagtens tage med på restaurant. Men tænk dig om, når du bestiller din mad. Det behøver ikke at være sværere end det.

Ellers kan du også føle det som et tegn på, at du er ved at give op. Og det kommer der ikke noget positivt ud af - OG kiloene rasler ikke ligefrem af.

3. Du fokuserer på negative kommentarer

Selvom tyve af dine bedste veninder er kommet med positive kommentarer omkring din nye, flotte figur, så hænger du fast i den eneste negative kommentar fra din mor om, at du ser træt ud. Læg dit fokus på det positive - det vil også give meget bedre og større effekt på dit vægttab.

4. Du sammenligner din vægt

Igen handler det om fokus. Din vægt vil gå op og ned, men det er altså ikke det samme som, du ikke taber dig. Særligt, hvis du træner samtidig.

5. Du handler på dine følelser

NEJ! Det hele kan nemlig ikke bare være ligemeget! Selvom du kan blive ked af det midt i din proces, så er det nu, du absolut IKKE må give op. Tænk positivt og vær glad for dine vilde resultater!

Få flere tips til vægttab her.

En sundere hverdag uden ekstra arbejde

Rigtig mange af os elsker både grøntsager og frugt. Alligevel kan det være svært at finde både tid og overskud i hverdagen til at få skåret de sunde snacks ud. Hos I FORM vil vi gerne gøre det nemt for dig at leve sundt, så lige nu får du en Cutter & Slicer sammen med to numre af I FORM for kun kr. 49,- + porto.

Så kan du både nemt og hurtigt skære lækre stykker frugt og grønt ud og opbevare dem i boksen i køleskabet. På den måde har I altid sunde snacks lige ved hånden.

Med Cutter & Slicer kan du skære grøntsager og frugter ud i flotte og mundrette stykker. Cutter & Sliceren kommer med et hav af forskellige blade, der passer til alle former for frugt og grønt. Efter brug kan du blot smide redskabet i opvaskemaskinen, så du slipper for besværlig rengøring.

I FORM anbefaler
Ønsker du et seriøst vægttab, så anbefaler vi dig at bruge I FORM Kostdagbog. Med afsæt i din kost og daglige kalorieindtag, guider vi dig sikkert mod dit ønskede vægttab, uden at du behøver at gå på kompromis med dine daglige rutiner.
Prøv I FORM Kostdagbog gratis her

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler