Træn maven klar til strandsæsonen

Vil du gerne trimme maven lidt ekstra op til sommerperioden? Vi står klar med gode råd og en hjælpende hånd, hvis du behøver det

30. maj 2016 af Thomas Lykke Olesen

Få det komplette mavetræningssæt her!

Bikinisæsonen står for døren og for mange betyder det, at træningen lige får en ekstra tand i de kommende uger.

Op til sommer er det nemlig ofte en flad mave der står på ønskelisten, og hvis du også gerne vil stramme en smule op, så kan vi hjælpe dig på rette vej.

Flad mave med 8 ugers træning

Du kan for eksempel følge vores flad mave-program, hvor du helt sikkert både vil kunne se og mærke resultater allerede efter 4-8 uger.

Det består af to super gode programmer som er nemme at følge, og som træner din mave og øger din puls og forbrænding. Se programmet her.

Du kan også prøve I FORM-kuren. En fremragende trænings- og kostplan som med garanti giver resultater. Du finder I FORM-kuren her.

Glem ikke kosten

Uanset om du gerne vil tabe dig, stramme lidt op eller blive endnu stærkere og hurtigere er der én ting, som altid vil have stor betydning for dine resultater. Din kost.

På vores hjemmeside kan du finde en masse gode tips, vejledninger og kostplaner som er skræddersyet til netop dit formål. Hvis du går efter den flade mave har vi masser af sunde opskrifter her.

Du kan også prøve I FORM-kurens kickstart, hvor du på kun 3 dage finder ud af, hvor hurtigt du kan opnå resultater, hvis du vælger dine råvarer med omhu. Læs mere om kickstarten her

Sådan spiser du rigtigt til din træning

Fuldt udstyret til mavetræningen

Vil du gerne have de bedste muligheder for at træne maven derhjemme? Så kan du lige nu få et mavesæt fra ActiveFit sammen med I FORM. Sættet indeholder hele 4 dele til din mavetræning.

1. Redondo-bold som udfordrer din balance, koordination, bevægelse og stabilitet.

2. Træningsmåtte i lækker blød kvalitet som let kan rulles sammen. Mål: 60 x 148 cm.

3. Træningselastik på 200 x 15 cm.

4. Mavemålebånd så du kan se effekten af din træning.

Ekstra: Få masser af effektive træningsøvelser i den digitale guide ”CORE – flad mave og stærk ryg”

Få hele træningspakken inklusiv den digitale guide sammen med 4 nr. af I FORM for kun 149,50 + porto her.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...