Hvor mange kalorier har jeg brug for?

Tjek her, hvor mange kalorier netop du har brug for hver dag.

19. juni 2016

Der er stor forskel på, hvor mange kalorier vi har brug for hver dag for at holde vægten ved lige og kroppen i gang. Tjek her, hvor mange kalorier netop du har brug for hver dag for hverken at tabe dig eller tage på.

Test hvor mange kalorier du har brug for herunder

 

Derfor skal du ikke kigge på tallet på vægten

Er motivationen det første, du taber på en slankekur? Det er være svært at bevare fokus, når den første begejstring er falmet og resultatet ikke er helt så synligt, som du havde på, men det har vi heldigvis en løsning på.

Når målet synes langt væk, hjælper det nemlig at sætte sig delmål undervejs, så du nyder de velfortjente sejre undervejs fremfor at blive skuffet over ikke at være endeligt i mål. Du kan let sætte realistiske mål, der rent faktisk viser, hvordan du rykker din sundhed ved at lave en kropsanalyse.

Så let sætter du delmål med kropsanalyse

Netop nu får du en badevægt med kropsanalyse sammen med 4 numre af I FORM for kun 149,-.+ porto Den måler ikke bare din vægt, men den viser også din

  • Fedtprocent

  • Muskelmasse

  • Kropsvæskeprocent

  • BMI, samt en lang række andre sundhedsparametre,

Vægten er forbundet med en app på din telefon, så du hele tiden har direkte adgang til dine oplysninger og udvikling. Så kan du nemt følge dit fremskridt med at forvandle fedt til muskelmasse, så du ikke længere skal nøjes med at tælle antallet af kilo

Lige nu får du 4 numre af I FORM samt en badevægt med kropsanalyse for kun 149,- plus porto. Hent tilbuddet her og kom i mål med dine nytårsforsæt en gang for alle.

I FORM anbefaler
Indtager du for mange kalorier i løbet af dagen? Hvad enten du ønsker at tabe dig eller holde en stabil vægt, er I FORM Kostdagbog et ideelt redskab, til at skabe overblik over din kost og holde styr på dit daglige kalorieindtag.
Prøv I FORM Kostdagbog 5 dage gratis

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler