Lov dig selv, at du fra i dag altid tager trappen.

Hverdagsaktivitet – en fantastisk fedtsluger

Sørg for, at du i løbet af en arbejdsdag får rørt dig to gange i timen.

20. juli 2016 af I FORM

Derfor:

Umiddelbart kan det virke overraskende, men for mange er hverdagsaktiviteten ugens største fedtsluger. Målt pr. minut tåler udbyttet ikke sammenligning med løb, aerobic og andre intensive træningsformer, men hverdagsaktiviteten hiver stikket hjem ved sit store omfang.

Sørger du for dagligt at få rørt dig, vil kalorieforbruget løbe op i en mængde, der får stor betydning for dit fedttab. Som en ekstra trumf brændes kalorierne af, stort set uden at din appetit påvirkes negativt.

For at få udbytte af hverdagsaktiviteten er det vigtigt, at du får den planlagt. Ligesom med træning kommer resultaterne ikke af sig selv, men som konsekvens af at du aktivt opsøger mulighederne for at få rørt dig.


Sådan gør du

 • Væn dig til at opsøge alle former for motion i småtingsafdelingen. Det kan være at tage trappen, rejse sig lidt hyppigere ved hæve/sænkebordet, gå ud med skraldespanden, bevæge sig ned til kollegerne og andre former for mere eller mindre spontan aktivitet. Sæt som mindstemål, at du får rørt dig mindst to gange i timen hen over arbejdsdagen.
 • Indarbejd, at du bevæger dig i mindst 30 minutter om dagen, gerne delt op i flere afsnit. Det kan fx være ved at tage cyklen på arbejde, gå et par ekstra stoppesteder, før du stiger på bussen, eller, hvis du tager bilen på arbejde, ved at møde en halv time tidligere og starte dagen med en lille spadseretur. Det kontante udbytte er helt oppe på et par hundrede kalorier om dagen og dermed nok til at smide 150 gram fedt i løbet af arbejdsugen.
 • Planlæg aktiviteter for weekenden. Udnyt tiden til at gå en lang tur eller få ordnet nogle af de huslige projekter, som kræver en fysisk indsats.


I FORM anbefaler:

En skridttæller får dig til at gå mere – hver dag!

Hvis du godt ved, at det er super sundt at gå – men alligevel har lidt svært ved at tage dig sammen. Så overvej at anskaffe dig en skridttæller. Det kan blive den bedste investering, du nogensinde har foretaget i din egen sundhed!

Et aktivitetsarmbånd med skridttæller som denne Active Life Tracker kan virkelig sætte gang i dit aktivitetsniveau. Når du hele tiden kan følge med i, hvor meget (eller lidt) du har gået, MÅ du bare have lidt ekstra skridt i tælleren.

Undersøgelser viser, at en skridttæller virker næsten magisk motiverende. I amerikanske forsøg har alene det at bruge en skridttæller fået folk til at gå omkring 1,5 km mere hver dag! Med den gavnlige side-effekt at både deres blodtryk og vægt faldt markant.

Vil du røre dig mere i hverdagen? Så er skridttælleren løsningen for dig!

Få skridttæller til rabat-pris

Lige nu kan du få et aktivitetsarmbånd med skridttæller til favorit-pris sammen med dit nye I FORM-abonnement. Aktivitetsarmbåndet, Active Life Tracker, kan alt det, du har brug for, hvis du vil være mere aktiv:

 • Skridttæller – der tæller alle skridt – hele dagen

 • Ubegrænset hukommelse – den husker alle skridt, du tager, dag for dag, uge for uge, måned for måned.

 • Personligt mål – Sæt et mål for, hvor mange skridt, du vil op på og få status på, hvor meget du mangler.

 • Nem app – Få overblik i app'en. Den giver dig en overskuelig oversigt over dine aktivitet, så du hele tiden kan se, om du når dine mål og hvilke dage og uger, du har bevæget dig mest.

Active Life Tracker'ens andre funktioner:

 • Søvnmåler – fører dagbog over, hvor meget du får sovet og tæller timer med dyb og let søvn.

 • Kalorietæller – regner løbende ud, hvor meget dine aktiviteter har forbrændt.

 • Intervaltræning – alarmer der styrer din intervaller, så du kan koncentrere dig om at træne – og ikke om at tælle minutter.

 • Ur – Alm. digitalur med flere smarte alarmfunktioner.

Active Life Tracker'en har en værdi af 800 kr. Men du kan få den til stærkt nedsat pris sammen med hele 4 numre af Danmarks bedste sundhedsmagasin, I FORM, for kun 149 kr. + 49,50 i porto og ekspedition. Du sparer over 900 kroner!

SE TILBUD: Active Life Tracker + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

VIDEO: Se din nye Active Life Tracker i funktion:


Active Life Tracker holder styr på både din aktivitet og din søvn. Synkroniser den nemt via bluetooth med den medfølgende mobil-app. Så har du hurtigt overblik og en komplet dagbog over din sundhed. Bestil Active Life Tracker med skridttæller her.


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler