Følg dine fremskridt og optimér din sundhed med I FORM

Bevar overblikket og få mere ud af din træning. Få en Active Life Tracker med I FORM og kom tættere på at nå dine sundhedsmål

29. januar 2016

Motivation har stor betydning, når du vil have mest muligt ud af din træning og nå dine personlige mål for din sundhed. Derfor kan det have en enorm effekt, at du bevarer overblikket over dine mål og ikke mindst dine fremskridt. 

Med I FORM kan du lige nu få en Active Life Tracker, som hjælper dig med at føre dagbog over dine daglige aktiviteter og få mest muligt ud af din indsats.

Få en Active Life Tracker til MEGET nedsat pris sammen med I FORM her.

Forhold mellem kalorier og forbrænding

Uanset om du har ambitioner om at tabe dig eller blive stærkere, er det vigtigt for dine fremskridt, at du har styr på dit kalorieindtag og din forbrænding. 

Hvis du er ude på at tabe dig, skal du være i kalorieunderskud, og hvis du vil tage på(f.eks. i muskler) skal du være i kalorieoverskud. Hvor mange kalorier man har brug for for at holde en stabil vægt kan dog være meget forskelligt fra person til person.

Tjek vores beregner for at finde ud af, hvor mange kalorier du har brug for hver dag, for at holde vægten.

Forbrænding tæller i regnskabet

Hvis du vil tabe dig skal du altså sørge for, at du er i underskud af kalorier, og her er det mest optimale at være i et dagligt underskud med 500 kalorier, indtil du har nået dit mål. Med et kalorieunderskud på 500 regner man med et gennemsnitligt og stabilt vægttab på 0,5 kg om ugen. 

Er underskuddet meget større end 500 – lad os sige 1000 – er der større risiko for, at du ikke længere kun taber fedt, men at du også taber for meget muskelmasse. En anden sideeffekt er at kroppen vender sig til at leve på en meget lille mængde kalorier, og når du så en dag begynder at spise normalt igen, vil du hurtigt tage mange af de tabte kilo på igen. 

Her er det naturligvis også relevant at holde styr på, hvor mange kalorier du forbrænder hver dag gennem træning og daglige aktiviteter.

Hold styr på dine kalorier og dine fremskridt med en digital hjælper

Hvis du gerne vil have et overblik over dit kalorieforbrug og have nærmere indblik i dine fremskridt, så kan du lige nu få en Active Life Tracker med I FORM.

Aktivitetsarmbåndet måler, registrerer og fører dagbog over dit aktivitetsniveau og dit kalorieforbrug og overfører dataene til den medfølgende mobil-app, så du hele tiden kan følge med. Desuden måler den, hvor meget du sover, og hvor godt du sover, så du kan optimere dine søvnvaner.

Life Trackeren har i sig selv en værdi af 800 kr., men du kan lige nu få den sammen med 3 nr. af I FORM for kun 129 kr. + 49,50 i porto og eksp. Ialt 178.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...