Få succes på løberuten med et løbeur

Få mere ud af din træning og giv motivationen et boost ved hjælp af et træningsur.

22. maj 2016 af Thomas Lykke Olesen

Der er mange trænings- og løbeure på markedet, og mange af dem har forskellige funktioner alt afhængig af, hvilke træningsformer du bruger dem til.

Og det kan være rigtig smart at anvende den slags ure i forbindelse med træning. De kan nemlig fungere som god motivation - endda som en form for træningsmakker, som lige kan få dig til at yde det ekstra under dine træningspas.

Se vores test af de bedste løbeure her.

Gode funktioner giver dig et ekstra skub

Der, hvor et træningsur kan fungere som en rigtig god motivator er, når uret har lige præcist de funktioner, som du foretrækker til netop din træning.

En GPS-funktion kan være en god ting, hvis du vil have hundrede procent overblik over din løberute. En hastighedsmåler kan hjælpe dig med at optimere din form og give dig den sidste motivation, når du gerne vil udfordre dig selv, og en kaloriemåler kan hjælpe dig med at nå dine mål for din daglige forbrænding.

Løbeur – hvilket ur passer til dig?

 Få overblik og træningsmotivation med I FORM

Hvis du overvejer at prøve kræfter med et løbeur, så er SpeedSonic RAW-løbeuret et godt bud. Lige nu kan du endda få det sammen med I FORM til en MEGET nedsat pris.

Uret har nogle rigtig gode funktioner, som du kan bruge i din træning. Det måler, hvor langt og hvor hurtigt du løber. Du kan indstille en bestemt hastighed, og så fortæller uret dig undervejs, om du er over eller under target-hastigheden. Derudover måler det din kalorie- og fedtforbrænding, så du nemt kan se, hvad du får ud af din træning.

Den eksklusive silikone-urrem er blød og rar at have på og kommer i både hvid og pink.

Uret har i sig selv en værdi af 699,- men lige nu kan du få det sammen med nr. af I FORM for kun 99 kr. + porto. LÆS MERE HER.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...