Læs også

Dynamisk båd, kvinde laver yoga

Dynamisk båd

Lille bro, kvinde laver yoga
© Jakob Helbig

Lille bro

Fristelserne er uendelige, og næsten lige så sikker er den tunghed, der breder sig i kroppen efter en god omgang mad og hygge. Den oppustede mave, der gør dig træt og utilpas, kalder mest af alt på en sofa. Men med denne yoga-øvelse kan du tage kampen op med træthed og utilpashed.

8. december 2016 af Susanne Lidang

Lille bro

Strækker og styrker bryst, nakke og ryg, åbner hofterne og stimulerer lungerne, så du kan udskille affaldsstoffer gennem vejrtrækningen.

Sådan gør du

  • Læg dig på ryggen med bøjede ben
  • Flyt hænderne så tæt på ballerne som muligt. Hvis det gør ondt i knæene, flytter du fødderne lidt væk fra ballerne igen 
  • Bøj armene, så albuerne er i jorden og underarme og fingre peger lodret op – håndfladerne vender ind mod kroppen 
  • På en indånding løfter du hofterne så højt op, du kan, mens du holder knæene i hoftebreddes afstand. Forestil dig, du har en klods mellem benene, som du skal holde, og derfor presser imod 
  • Spænd lidt i ballerne, og pres fodsåler, albuer, skuldre og baghoved i underlaget med lige stor vægt. Brystet søger mod hagen, ikke omvendt. 

Bliv her i 5 vejrtrækninger. Rul på en udånding langsomt ned med start fra nakken. Gentag min. 3 gange.

Få flere fibre ind i din hverdag

Vi kender det vist alle; en frugtskål kan sagtens stå på bordet i uendelige tider uden at blive rørt. Men hvis man derimod laver et fad med udskåret frugt og grøntsagsstave, så ryger det lynhurtigt. Derfor får du lige nu en Cutter & Slicer sammen med tre numre af I FORM for kun kr. 119,- + porto. Så kan du nemlig nemt skrue op for indtaget af frugt og grønt hjemme hos jer - og ikke mindst skære ned på de usunde alternativer, som vi alle ofte forfalder til.

Med Cutter & Slicer kan du hurtigt og nemt skære grøntsager og frugter ud i både flotte og mundrette stykker. Redskabet kommer med et hav af forskellige blade, der passer til alle former for frugt og grønt. Efter brug kan du blot smide redskabet i opvaskemaskinen, så du slipper for besværlig rengøring. 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler