Læs også

Trekanten, kvinde laver yoga

Trekanten

Dynamisk båd, kvinde laver yoga
© Jakob Helbig

Dynamisk båd

Hvem siger yoga ikke er hårdt? Selvom denne yoga-øvelse udfordrer balancen og viljestyrken samt prikker løs i mavemusklerne, fyrer den samtidig godt op for forbrændingen og fordøjelsen.

8. december 2016 af Susanne Lidang

Dynamisk Båd

Styrker mavemuskler, hofter og ryg samt udfordrer din balance og viljestyrke. Fyrer op under forbrændingen.

Sådan gør du

  • Sæt dig med bøjede knæ og fodsålerne i underlaget 
  • Kom op at sidde på dine sædeknogler, så du ikke hviler på det nederste af lænden 
  • Stræk armene lige frem foran dig , sug navlen ind mod rygsøjlen, og rul skuldrene tilbage 
  • Skyd brystet frem og op med bredde hen over kravebenet, og løft så begge ben op i en 90-graders vinkel, så du sidder i en båd
  • På en indånding sænker du kroppen ned til en “lav båd”, hvor du lader skuldre og ben svæve over jorden. Armene er stadig strakt lige frem, og navlen suget fast ind mod det nederste af rygsøjlen 
  • På en udånding kommer du op i båden med bøjede ben igen.

Fortsæt 5-10 gange, eller så længe du kan uden at runde i rygsøjlen. Ånd ind på vej ned i en lav båd, ånd ud på vej op i båden. 

Grøntssagsgaranti i hverdagen

Det er let at glemme eller springe grøntsagerne over i en travl hverdag. Modsat mange af de mere usunde fødevarer, som vi indtager, så kræver både frugt og grøntsager nemlig lidt arbejde, hvis det skal være rigtig lækkert. Vil du gerne sikre, at du og din familie får nok af de fiberrige, sunde grøntsager og frugter? Så er en Cutter & Slicer måske en god idé.

Med Cutter & Slicer kan du hurtigt og nemt skære grøntsager og frugter ud i både flotte og mundrette stykker. Den kommer med et hav af forskellige blade, der passer til alle former for frugt og grønt. Efter brug kan du blot smide redskabet i opvaskemaskinen, så du slipper for besværlig rengøring.

Lige nu får du en Cutter & Slicer sammen med tre numre af I FORM for kun kr. 119,- + porto. 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler