Få fornyet motivation sammen med i FORM og en Active Life Tracker.

Sådan holder du træningsmotivationen ved lige

At du har overblik over dine mål og dine fremskridt kan være afgørende for motivationen. Få et nøjagtigt overblik med I FORM og en Active Life Tracker.

28. december 2015 af Thomas Lykke Olesen

Kom i gang igen med en digital hjælper. Få en Active Life Tracker med I FORM og hold styr på dine fremskridt - klik her.

Skal du i gang med at træne igen efter en lang pause? Eller har du trænet længe, og har pludselig svært ved at se formålet? Motivation kan have rigtig meget at sige i forhold til, om du holder ved din træning, eller om du stopper, inden du rigtigt har fået noget ud af dine bestræbelser.

Hvad er din motivation?

Det kan være en rigtig god ide at undersøge på forhånd, hvad det er, der motiverer dig til at træne. Har du et helt konkret mål, du vil nå? Måske en festlig lejlighed, hvor du har besluttet dig for, at du skal se super fit ud, eller en sportslig begivenhed, hvor du gerne vil levere et godt resultat? Det kan også være, du motiveres af hele tiden at udfordre og presse dig selv til at blive stærkere og hurtigere? Uanset hvad det er, der motiverer dig, vil det være lettere at holde fast i træningen, når du har noget at arbejde hen imod.

Sæt delmål op

For bedre at kunne overskue rejsen hen imod dit mål, kan det være en god i de at sætte delmål op. Hvis du f.eks. har ambitioner om at løbe et Marathon eller Halvmarathon til næste år, kan du med fordel sætte som første mål, at du skal deltage i et 10-km-løb. Meld dig eventuelt til både det lange løb og det kortere løb på samme tid, så du allerede fra begyndelsen ved, hvad du har at arbejde hen imod - både på den korte og den lange bane. Her er det også en god ide at notere, hvor langt du er kommet, så du er opmærksom på, at du faktisk gør fremskridt og kan fejre de små succeser.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Gør træningen til rutine

En anden måde at skabe overblik og fastholde motivationen på er at gøre træningen til en fast del af din dagligdag på lige fod med andre gøremål. Lige som du noterer personlige aftaler med venner og familie i din kalender, kan du med fordel gøre det samme med dine træningssessions. Når træningen bliver en fast del af din hverdag, bliver det automatisk nemmere at komme afsted, uden du behøver tænke for meget over, hvorfor du gør, som du gør.

 

Få et overblik med en digital hjælper

Med I FORM kan du nu få en Active Life Tracker, som hjælper dig med at få overblik over din træning. Det er et fint og trendy armbånd, som har alt, hvad du skal bruge af programmer til at holde styr på, hvor tæt du er på dit mål, og hvordan dine fremskridt bliver endnu bedre. Trackeren holder dig orienteret ved at måle og føre dagbog over både din søvn, dit aktivitetsniveau og dit kalorieforbrug – døgnet rundt.

Du kan få life trackeren i et super godt tilbud sammen med I FORM her.

Alt dette kan Active Life Tracker:

  • Måle dit søvn- og aktivitetsniveau
  • Måle dit kalorieforbrug
  • Fungerer som ur med indbygget kalender, alarm og stopur
  • Stilrent design med let læseligt display

Indholdet fortsætter efter annoncen

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen