Bryster med hvid BH
© iStock

Tre øvelser, der giver gode bryster

Hvem vil ikke gerne give brysterne et liiiiille løft? Det vil de fleste af os nok. Problemet er nemlig, at tyngdekraften tager over, jo ældre vi bliver. Og derfor skal der altså lidt arbejde til at holde dem på plads.

12. januar 2017 af Anja Bruneskjold

Heldigvis er det ikke vildt besværligt. Tjek bare disse 3 lette øvelser, som udover at give dig fine og gode bryster, også styrker ryggen og giver dig en flot og rank holdning.

Sådan laver du ”Superman”

Læg dig på maven med ansigtet mod gulvet og stræk dig helt ud. Løft arme og ben samtidig – så højt du kan. Hold strækket i 1-2 sek. Slap af et par sekunder og gentag så øvelsen

Sådan laver du ”Lying Dumbbell Triceps Extension”

Læg dig på ryggen med let bøjede ben og hold en håndvægt med 2-3 kg. i hver hånd. Stræk dine arme og håndvægte direkte mod loftet med knoerne ud til hver side. Før håndvægtene ned foran ørerne, mens underarmene er helt lige og albuerne peget op i loftet.

Sådan laver du ”Dødløft”

Stil dig med fødderne i skulderbredte og en anelse bøjede knæ. Hold en håndvægt på ca. 2 kg. i hver hånd og hold dem foran låret. Det er vigtigt, at håndfladen vender mod låret – og at håndryggen derved vender væk fra låret.

Hold hovedet oprejst, skuldrene tilbage og ryggen rank. Træk vejret ind, skub hoften tilbage og bøj din overkrop ned mod gulvet – uden at bøje i selve ryggen. Sørg for hele tiden at holde vægten på hælene.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...