De mest populære maratonløb

Få oversigten over de mest populære maratonløb

10. juli 2015 af I FORM

H. C. Andersen Marathon

Afspærrede ruter, få bakker og god stemning kendetegner Danmarks næststørste maratonløb.
www.hcamarathon.dk


Berlin Marathon

Stemningen i den tyske hovedstad er enestående. Selv om løbet foregår i Tyskland, er der så mange danske supportere på den pandekageflade rute, at du altid er garanteret en opmuntrende klapsalve.
www.real-berlin-marathon.com


New York City Marathon

To millioner tilskuere klapper dig igennem den flotte rute, som fører dig gennem storbyens fem distrikter Staten Island, Brooklyn, Queens, the Bronx og Manhattan. Tilmelding i god tid er nødvendig.
www.nycmarathon.org


Athens Classic Marathon

Løb den klassiske distance i byen, hvor det hele begyndte for næsten 2500 år siden. Løbet emmer af historie, og for mange maratonløbere er dette løb et af dem, man bare må have i scrapbogen.
www.athensclassicmarathon.gr


Flora London Marathon

Oplev Tower of London, The Eye og Buckingham Palace helt tæt på, når du løber forbi sammen med 35.000 andre. Der er kun et begrænset antal startnumre til udenlandske løbere, så meld dig til i rigtig god tid.
www.london-marathon.co.uk


Copenhagen Marathon

Den professionelt organiserede løbetur gennem den danske hovedstad byder på lige dele sightseeing og løbsatmosfære. Løbet har plads til alle de deltagere, der vil være med.
www.copenhagenmarathon.dk


Stockholm Marathon

Nordens største maraton byder på fremragende organisation og en smuk rute, som slutter af på olympisk vis med en runde på et publikumsfyldt stadion.
www.stockholmmarathon.se

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...