60 skridt i minuttet gør dig sund

I følge beregninger skal du gå 60 skridt i minuttet, før det virkelig batter på sundhedskontoen.

17. marts 2015 af I FORM

Gå dig sund

10.000 skridt om dagen. Det er det anbefalede mål for en voksen, der vil holde sig sund.

Men forskning peger nu på, at det ikke er helt ligegyldigt, hvordan du går. Du skal nemlig nå op på mindst 60 skridt i minuttet, før det batter på sundhedskontoen, siger eksperterne.

LIGE NU FÅR DU: Aktivitetsarmbåndet Active Life Tracker med skridttæller + 4 numre af I FORM for KUN 149 kr. + 49,50 kr. i porto. Spar over 900 kr.!

Desuden skal du gå mindst et helt minut, for går du kortere tid, giver det heller ikke den store effekt. Uanset hvad, kan det dog altid betale sig at sætte fut i fødderne, da dine skridt forbrænder en del.

Så meget forbrænder du af at gå

 • En pizza 15.000 skridt
 • 100 g. chips 11.875 skridt
 • 8 stk. sushi 8750 skridt
 • 2 dl. juice 2000 skridt
 • En salat med dressing 1750 skridt
 • 100 g mørk chokolade 9750 skridt
 • 50 cl. øl 2500 skridt

I FORM anbefaler: Skridttæller booster din sundhed

Gåture er genial motion for både din sundhed og dit humør. Hvis du har svært ved at få gået nok, så anskaf dig en skridttæller. Undersøgelser viser, at skridttælleren helt enkelt får dig til at gå mere! Lige nu kan du få aktivitetsarmbåndet Active Life Tracker med skridttæller sammen med 4 numre af I FORM for KUN 149 kr. + 49,50 kr. i porto. Du sparer over 900 kr!

Ja tak, vis mig tilbuddet!

I FORM anbefaler:

En skridttæller får dig til at gå mere – hver dag!

Hvis du godt ved, at det er super sundt at gå – men alligevel har lidt svært ved at tage dig sammen. Så overvej at anskaffe dig en skridttæller. Det kan blive den bedste investering, du nogensinde har foretaget i din egen sundhed!

Et aktivitetsarmbånd med skridttæller som denne Active Life Tracker kan virkelig sætte gang i dit aktivitetsniveau. Når du hele tiden kan følge med i, hvor meget (eller lidt) du har gået, MÅ du bare have lidt ekstra skridt i tælleren.

Undersøgelser viser, at en skridttæller virker næsten magisk motiverende. I amerikanske forsøg har alene det at bruge en skridttæller fået folk til at gå omkring 1,5 km mere hver dag! Med den gavnlige side-effekt at både deres blodtryk og vægt faldt markant.

Vil du røre dig mere i hverdagen? Så er skridttælleren løsningen for dig!

Få skridttæller til rabat-pris

Lige nu kan du få et aktivitetsarmbånd med skridttæller til favorit-pris sammen med dit nye I FORM-abonnement. Aktivitetsarmbåndet, Active Life Tracker, kan alt det, du har brug for, hvis du vil være mere aktiv:

 • Skridttæller – der tæller alle skridt – hele dagen

 • Ubegrænset hukommelse – den husker alle skridt, du tager, dag for dag, uge for uge, måned for måned.

 • Personligt mål – Sæt et mål for, hvor mange skridt, du vil op på og få status på, hvor meget du mangler.

 • Nem app – Få overblik i app'en. Den giver dig en overskuelig oversigt over dine aktivitet, så du hele tiden kan se, om du når dine mål og hvilke dage og uger, du har bevæget dig mest.

Active Life Tracker'ens andre funktioner:

 • Søvnmåler – fører dagbog over, hvor meget du får sovet og tæller timer med dyb og let søvn.

 • Kalorietæller – regner løbende ud, hvor meget dine aktiviteter har forbrændt.

 • Intervaltræning – alarmer der styrer din intervaller, så du kan koncentrere dig om at træne – og ikke om at tælle minutter.

 • Ur – Alm. digitalur med flere smarte alarmfunktioner.

Active Life Tracker'en har en værdi af 800 kr. Men du kan få den til stærkt nedsat pris sammen med hele 4 numre af Danmarks bedste sundhedsmagasin, I FORM, for kun 149 kr. + 49,50 i porto og ekspedition. Du sparer over 900 kroner!

SE TILBUD: Active Life Tracker + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

VIDEO: Se din nye Active Life Tracker i funktion:


Active Life Tracker holder styr på både din aktivitet og din søvn. Synkroniser den nemt via bluetooth med den medfølgende mobil-app. Så har du hurtigt overblik og en komplet dagbog over din sundhed. Bestil Active Life Tracker med skridttæller her.


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler