Læs også

Gå dig slank

Hvor hurtigt skal du gå?

Hastigheden, mens du går, bør følge dit normale travetempo. Det tempo, du holder, når du går op til købmanden, eller når du vandrer en rask tur i skoven, vil være passende.

3. september 2015 af I FORM

Med andre ord en hastighed, der ikke er for langsom, men som du heller ikke bliver stakåndet af. For de flestes vedkommende svarer det til omkring 6 km i timen eller 10 minutter pr. km, men hastigheden er stærkt individuel, og tallene derfor kun relative værdier.

LIGE NU FÅR DU: Aktivitetsarmbåndet Active Life Tracker med skridttæller + 4 numre af I FORM for KUN 149 kr. + 49,50 kr. i porto. Spar over 900 kr.!

Lige så vigtigt som hastigheden, du går med, er tidspunktet, du lægger dine "gå-pauser" på. Du må aldrig løbe så længe, at du er nødt til at gå af ren og skær udmattelse. På det tidspunkt er skaden nemlig allerede sket, og den totale udmattelse står lige for døren. Sørg i stedet for bevidst at afbryde løbet, mens det stadig føles bekvemt, gå et par minutter, og løb så lidt igen. Det er umuligt at tage for mange og for lange "gåpauser", men det er fantastisk let at tage for få og for korte pauser!

I FORM anbefaler: Skridttæller gør dig mere aktiv

Er mere motion også på din liste over mål for 2018? Så er her et lille tip: Anskaf dig en skridttæller! Undersøgelser viser nemlig, at den lille dims helt enkelt får dig til at motionere mere. Lige nu kan du få aktivitetsarmbåndet Active Life Tracker med indbygget skridttæller + fire numre af I FORM for KUN for kun 149 kroner + 49 kroner i porto. Du sparer over 900 kr!

Det lyder spændende! Vis mig tilbuddet!

I FORM anbefaler:

En skridttæller får dig til at gå mere – hver dag!

Hvis du godt ved, at det er super sundt at gå – men alligevel har lidt svært ved at tage dig sammen. Så overvej at anskaffe dig en skridttæller. Det kan blive den bedste investering, du nogensinde har foretaget i din egen sundhed!

Et aktivitetsarmbånd med skridttæller som denne Active Life Tracker kan virkelig sætte gang i dit aktivitetsniveau. Når du hele tiden kan følge med i, hvor meget (eller lidt) du har gået, MÅ du bare have lidt ekstra skridt i tælleren.

Undersøgelser viser, at en skridttæller virker næsten magisk motiverende. I amerikanske forsøg har alene det at bruge en skridttæller fået folk til at gå omkring 1,5 km mere hver dag! Med den gavnlige side-effekt at både deres blodtryk og vægt faldt markant.

Vil du røre dig mere i hverdagen? Så er skridttælleren løsningen for dig!

Få skridttæller til rabat-pris

Lige nu kan du få et aktivitetsarmbånd med skridttæller til favorit-pris sammen med dit nye I FORM-abonnement. Aktivitetsarmbåndet, Active Life Tracker, kan alt det, du har brug for, hvis du vil være mere aktiv:

  • Skridttæller – der tæller alle skridt – hele dagen

  • Ubegrænset hukommelse – den husker alle skridt, du tager, dag for dag, uge for uge, måned for måned.

  • Personligt mål – Sæt et mål for, hvor mange skridt, du vil op på og få status på, hvor meget du mangler.

  • Nem app – Få overblik i app'en. Den giver dig en overskuelig oversigt over dine aktivitet, så du hele tiden kan se, om du når dine mål og hvilke dage og uger, du har bevæget dig mest.

Active Life Tracker'ens andre funktioner:

  • Søvnmåler – fører dagbog over, hvor meget du får sovet og tæller timer med dyb og let søvn.

  • Kalorietæller – regner løbende ud, hvor meget dine aktiviteter har forbrændt.

  • Intervaltræning – alarmer der styrer din intervaller, så du kan koncentrere dig om at træne – og ikke om at tælle minutter.

  • Ur – Alm. digitalur med flere smarte alarmfunktioner.

Active Life Tracker'en har en værdi af 800 kr. Men du kan få den til stærkt nedsat pris sammen med hele 4 numre af Danmarks bedste sundhedsmagasin, I FORM, for kun 149 kr. + 49,50 i porto og ekspedition. Du sparer over 900 kroner!

SE TILBUD: Active Life Tracker + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

VIDEO: Se din nye Active Life Tracker i funktion:


Active Life Tracker holder styr på både din aktivitet og din søvn. Synkroniser den nemt via bluetooth med den medfølgende mobil-app. Så har du hurtigt overblik og en komplet dagbog over din sundhed. Bestil Active Life Tracker med skridttæller her.


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler