- er et rigtig godt dagsmål at stile efter.

11 tips til flere skridt i hverdagen

Gør gang til en naturlig del af din travle hverdag med tips fra Chris MacDonald, manden bag Just Human, U-TURN og By på Skrump.

1. juni 2016 af Chris Macdonald

1. Gå på arbejde og til alle dine aftaler. Du kommer ofte hurtigere frem end i bil, bus og tog, og du slipper for at betale benzin og billetter.

2. Parker bilen lidt længere væk fra din arbejdsplads eller det sted, du nu skal besøge – og gå i stedet det sidste stykke. Så får du også nemmere ved at få en parkeringsplads!

3. Tag trapperne i stedet for elevatoren. Det giver dig ekstra skridt allerede fra morgenstunden
4. Gå til kollegaen, når du har en besked til hende, i stedet for at sende en mail eller ringe. Personlig kontakt er ofte bedre end elektronisk.

5. Stå op og tal, når du snakker i telefon. Tag dit headset på og gå lidt rundt, mens du taler. Ofte flyder samtalen også bedre, når du går imens.

LIGE NU FÅR DU: Aktivitetsarmbåndet Active Life Tracker med skridttæller + 4 numre af I FORM for KUN 149 kr. + 49,50 kr. i porto. Spar over 900 kr.!


6. Vær aktiv i din frokostpause. Tag frokosten i den ene hånd og din kollega i den anden – og gå en tur ned til den nærmeste park, hvor I sammen kan nyde roen og få jer en velfortjent pause.


7. Hyg med en gåtur, når du skal være sammen med din ven eller veninde. I behøver ikke altid at sidde og snakke på en café – aftal at mødes et sted og tage en kop kaffe eller vand med på vejen – og gå så en hyggelig tur sammen.


8.En lille handy stepmaskine for give dig masser af ekstra steps. Brug den eksempelvis hjemme i stuen, mens du ser din yndlingsserie i tv - så kan du roligt tage i to træk og stadig have god samvittighed. Se gerne noget lidt kompliceret. En undersøgelse har vist, at man sætter motionstempoet lidt op, hvis man udsætter hjernen for små opgaver undervejs.


9. Glem det der med nethandel. Nethandel er smart, men måske skal du alligevel overveje, om det ikke var bedre med en tur til supermarkedet. Hvis du fylder to indkøbsposer med ca. lige meget vægt i hver, kan du gå hjem og lave lidt biceps med curls med poserne undervejs.


10. Tænk aktivt, for dit dovne instinkt er stærkt. Men du kan overvinde det, hvis du arbejder med dit mindset og tænker på, hvor heldig du er, at du faktisk kan gå.


11. Du kan få masser af motivation til at få lidt flere skridt ind i hverdagen, hvis du tracker dig selv - eksempelvis med et af de mange fitnessarmbånd, der kan måle din aktivitet og tælle dine skridt. Du kan også klare dig med en app, som du kan nørde lidt med. Prøv eksempelvis apps som "Walkmeter GPS" eller "Step Mania".

I FORM anbefaler:

En skridttæller får dig til at gå mere – hver dag!

Hvis du godt ved, at det er super sundt at gå – men alligevel har lidt svært ved at tage dig sammen. Så overvej at anskaffe dig en skridttæller. Det kan blive den bedste investering, du nogensinde har foretaget i din egen sundhed!

Et aktivitetsarmbånd med skridttæller som denne Active Life Tracker kan virkelig sætte gang i dit aktivitetsniveau. Når du hele tiden kan følge med i, hvor meget (eller lidt) du har gået, MÅ du bare have lidt ekstra skridt i tælleren.

Undersøgelser viser, at en skridttæller virker næsten magisk motiverende. I amerikanske forsøg har alene det at bruge en skridttæller fået folk til at gå omkring 1,5 km mere hver dag! Med den gavnlige side-effekt at både deres blodtryk og vægt faldt markant.

Vil du røre dig mere i hverdagen? Så er skridttælleren løsningen for dig!

Få skridttæller til rabat-pris

Lige nu kan du få et aktivitetsarmbånd med skridttæller til favorit-pris sammen med dit nye I FORM-abonnement. Aktivitetsarmbåndet, Active Life Tracker, kan alt det, du har brug for, hvis du vil være mere aktiv:

  • Skridttæller – der tæller alle skridt – hele dagen

  • Ubegrænset hukommelse – den husker alle skridt, du tager, dag for dag, uge for uge, måned for måned.

  • Personligt mål – Sæt et mål for, hvor mange skridt, du vil op på og få status på, hvor meget du mangler.

  • Nem app – Få overblik i app'en. Den giver dig en overskuelig oversigt over dine aktivitet, så du hele tiden kan se, om du når dine mål og hvilke dage og uger, du har bevæget dig mest.

Active Life Tracker'ens andre funktioner:

  • Søvnmåler – fører dagbog over, hvor meget du får sovet og tæller timer med dyb og let søvn.

  • Kalorietæller – regner løbende ud, hvor meget dine aktiviteter har forbrændt.

  • Intervaltræning – alarmer der styrer din intervaller, så du kan koncentrere dig om at træne – og ikke om at tælle minutter.

  • Ur – Alm. digitalur med flere smarte alarmfunktioner.

Active Life Tracker'en har en værdi af 800 kr. Men du kan få den til stærkt nedsat pris sammen med hele 4 numre af Danmarks bedste sundhedsmagasin, I FORM, for kun 149 kr. + 49,50 i porto og ekspedition. Du sparer over 900 kroner!

SE TILBUD: Active Life Tracker + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

VIDEO: Se din nye Active Life Tracker i funktion:


Active Life Tracker holder styr på både din aktivitet og din søvn. Synkroniser den nemt via bluetooth med den medfølgende mobil-app. Så har du hurtigt overblik og en komplet dagbog over din sundhed. Bestil Active Life Tracker med skridttæller her.


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler