To kvinder går en tur
© iStock

5 gode grunde til at gå

At gå er én af de nemmeste former for motion. En gåtur har mange af sundhedsfordele. Se bare hvad du kan opnå ved blot at gå 30 minutter om dagen!

22. marts 2017 af I FORM

Det er nemt at gå en tur, og de fleste er nok ikke helt klar over HVOR meget en lille gåtur kan betyde for din sundhed. 

Derudover er en motionsform, som de fleste mennesker kan overskue at give sig i kast med. Se her hvor nemt det er at blive lidt sundere.

LIGE NU FÅR DU: Aktivitetsarmbåndet Active Life Tracker med skridttæller + 4 numre af I FORM for KUN 149 kr. + 49,50 kr. i porto. Spar over 900 kr.!

1. Humøret påvirkes lynhurtigt

Forskning viser, at en gåtur påvirker dit nervesystem og påvirker dit humør, så du bliver væsentlig gladere. Derudover forbrænder du både kalorier OG opbygger muskelmasse.

2. Du taber dig

Begynder du at gå regelmæssigt vil du relativt hurtigt kunne se forandringer på både badevægten og dit tøj. Gang som motionsform er et meget overskueligt sted at starte, hvis man gerne vil tabe sig. 

Du kan starte med gangprogrammet her. 

3. Du bliver mere kreativ

Et studie fra 2014 viser, at folk, der går, mens de fx skal udtænke noget nyt, har mange flere kreative idéer, hvis man sammenligner med de, der sidder ned, mens de udfolder deres kreativitet.

4. Dine ben bliver flottere

Og de bliver ved med det, hvis du bliver ved med at holde fast i din daglige gåtur. Musklerne styrkes og tonede, og det vil også kunne ses på dine ben og baller. 

Derudover kan den daglige motion forbedre din blodcirkulation.

5. Andre mål bliver lettere at nå

Ved at at gå 30 minutter hver dag, opbygger du en rutine. Det vil sige, at du har langt lettere ved at komme i gang med andre ting og opnå andre gode vaner og rutiner.

I FORM anbefaler: Skridttæller gør dig mere aktiv

Er mere motion også på din liste over mål for 2018? Så er her et lille tip: Anskaf dig en skridttæller! Undersøgelser viser nemlig, at den lille dims helt enkelt får dig til at motionere mere. Lige nu kan du få aktivitetsarmbåndet Active Life Tracker med indbygget skridttæller + fire numre af I FORM for KUN for kun 149 kroner + 49 kroner i porto. Du sparer over 900 kr!

Det lyder spændende! Vis mig tilbuddet!

I FORM anbefaler:

En skridttæller får dig til at gå mere – hver dag!

Hvis du godt ved, at det er super sundt at gå – men alligevel har lidt svært ved at tage dig sammen. Så overvej at anskaffe dig en skridttæller. Det kan blive den bedste investering, du nogensinde har foretaget i din egen sundhed!

Et aktivitetsarmbånd med skridttæller som denne Active Life Tracker kan virkelig sætte gang i dit aktivitetsniveau. Når du hele tiden kan følge med i, hvor meget (eller lidt) du har gået, MÅ du bare have lidt ekstra skridt i tælleren.

Undersøgelser viser, at en skridttæller virker næsten magisk motiverende. I amerikanske forsøg har alene det at bruge en skridttæller fået folk til at gå omkring 1,5 km mere hver dag! Med den gavnlige side-effekt at både deres blodtryk og vægt faldt markant.

Vil du røre dig mere i hverdagen? Så er skridttælleren løsningen for dig!

Få skridttæller til rabat-pris

Lige nu kan du få et aktivitetsarmbånd med skridttæller til favorit-pris sammen med dit nye I FORM-abonnement. Aktivitetsarmbåndet, Active Life Tracker, kan alt det, du har brug for, hvis du vil være mere aktiv:

  • Skridttæller – der tæller alle skridt – hele dagen

  • Ubegrænset hukommelse – den husker alle skridt, du tager, dag for dag, uge for uge, måned for måned.

  • Personligt mål – Sæt et mål for, hvor mange skridt, du vil op på og få status på, hvor meget du mangler.

  • Nem app – Få overblik i app'en. Den giver dig en overskuelig oversigt over dine aktivitet, så du hele tiden kan se, om du når dine mål og hvilke dage og uger, du har bevæget dig mest.

Active Life Tracker'ens andre funktioner:

  • Søvnmåler – fører dagbog over, hvor meget du får sovet og tæller timer med dyb og let søvn.

  • Kalorietæller – regner løbende ud, hvor meget dine aktiviteter har forbrændt.

  • Intervaltræning – alarmer der styrer din intervaller, så du kan koncentrere dig om at træne – og ikke om at tælle minutter.

  • Ur – Alm. digitalur med flere smarte alarmfunktioner.

Active Life Tracker'en har en værdi af 800 kr. Men du kan få den til stærkt nedsat pris sammen med hele 4 numre af Danmarks bedste sundhedsmagasin, I FORM, for kun 149 kr. + 49,50 i porto og ekspedition. Du sparer over 900 kroner!

SE TILBUD: Active Life Tracker + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

VIDEO: Se din nye Active Life Tracker i funktion:


Active Life Tracker holder styr på både din aktivitet og din søvn. Synkroniser den nemt via bluetooth med den medfølgende mobil-app. Så har du hurtigt overblik og en komplet dagbog over din sundhed. Bestil Active Life Tracker med skridttæller her.


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler