#dethørersigjotil
#dethørersigjotil

Stjæl overskudsmorens tricks i julen

Alt hun serverer er økologisk hjemmebag - med glutenfri alternativer - og børnene ønsker sig kun legetøj i træ og douce nuancer. Misundelsesværdigt - og ekstremt belastende. Tjek hendes tricks ud og stjæl de bedste.

29. november 2016

Hjemmet: Som taget ud af Bo Bedre 


Overskudsmorens hjem er ikke til at sætte en finger på. Årets julepynt er nøje afstemt med resten af indretningen og foruden den prangende adventskrans er juletræet udsmykket med et komplet sæt Georg Jensen juletræspynt.

Hendes trick:
Legeaftaler, bedsteforældre og lign. er sat på opgaven at holde huset frit mindst 4 timer inden besøget, så alt kan ordnes til mindste detalje. (Overvej, om det er besværet værd…)

Maden: Økologisk og hjemmelavet

Uhmm... Hvid gløgg, hjemmebagte småkager og hjemmelavet konfekt. Overskudsmoren serverer typisk en kombination af “mormors gamle opskrift” og noget nyt med eksotiske ingredienser, som enten er ekstra sunde eller tager hensyn til bestemte allergener. Dette får hende til at fremstå endnu mere overskudsagtig.

Hendes trick:
Overskudsmoren udvælger få, men gode julelækkerier, som ser overdådige ud, men er nemme at lave. Nemt og stjælbart! Snup et julekit med alle ingredienser til disse super smukke, men nemme hvide trøfler med citronolie 

Køb kit til hvide trøfler hos Helsebixen.dk her 

Hende: Lækker og afslappet 

Hun er typen, der med lethed glider ned i sit festoutfit, og som formår at takke nej, når juleand og konfekt tilbydes anden (og tredje) gang.

Hendes trick:

Det lyder måske som vold mod både december og hyggen, men overskudsmoren formår at flette nogle små, men meget afgørende regler ind for sig selv, som hun holder hele december. Heldigvis er de nemme at kopiere.
1) Hun får trænet - ikke meget og længe, men få intensive intervaller, som booster

hendes forbrænding. For eksempel ligesom her. 

2) Hun spiser af små tallerkener (forskning viser at vi kan nedsætte det daglige kalorieindtag med hele 16% på den måde)

3) Hun prioriterer lækkerierne - og spiser spiser mest af det, der faktisk også er sundt. Som for eksempel mørk chokolade (i stedet for friturestegte småkager) og god kaffe som det her.

Men, HVIS overskudsmoren rammes manglende energi, så er hendes hemmelige våben dette naturlægemiddel, der giver både mental energi, kan modvirke stress eller tage trætheden... Tjek mere hos helsebixen.dk 

God jul - til både de mere og de mindre “overskudsplagede”. 

Måske er du interesseret i...