Sovetryne, mig? Ikke spor! Jeg ligger skam her og opbygger selvværd og positiv energi.

© iStock

Den bedste grund til at blive under dynen

... Altså ikke hele dagen, bare et par minutter, som du bruger på at lade positivt op til den kommende dag.

7. november 2017 af Mette Bundgaard & Karen Vedel

Derfor skal du blive under dynen liiiiidt længere

Vækkeuret ringer, og du flyver ud af sengen overbevist om, at du allerede er sent på den. Sådan behøver din dag ikke at begynde. Du får en meget bedre start, hvis du bliver liggende under den varme dyne i et par minutter, efter at du har åbnet øjnene.

Tænk positivt om din dag

Brug minutterne effektivt ved at tænke på mindst tre ting, som du glæder dig til i dag. Fx et afsnit af din yndlingsserie eller en løbetur med en veninde. Så er du taknemlig, glad og optimistisk lige fra morgenstunden. Det giver dig et enormt selvværd og en positiv energi, som kan holde langt op ad dagen.

Her er det bedste trick til at vågne op i godt humør.

I FORM anbefaler

Hvis du er plaget af skader, er det vigtigt, at både din træning og dit træningstøj er indrettet derefter. For hård belastning eller tøj, der ikke holder dig tilpas varm og tør, kan være med til at få skaden til at blusse unødigt op igen.

Sørg derfor altid for at være klædt på efter vejret. Ved skader i knæ, lyske eller tilbagevendende fibersprængninger er det en god idé at anskaffe sig et par træningstights med fokus på en skæring, der kan støtte dig under din træning.

Disse funktionelle vinterløbetights fra Active Fit sikrer optimal komfort og fitting. Tightsene er i varm og åndbar vinterkvalitet og forsynet med reflekser både foran og bagpå, så du bliver set i mørket. Det svedtransporterende materiale sørger for at holde din krop tør og veltempereret under din træning. Materialet er meget behageligt og med flade sømme, der ikke genererer huden. Derudover er modellen udstyret med en praktisk nøglelomme reflekser og elastik i taljen. Lige nu kan du få de funktionelle tights sammen med 4 numre af I FORM og spare over 600 kroner.

Ja tak, vis mig tilbuddet. 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler