Læs også

Kvinde og mand i seng

tester

Kvinde og mand sex
© iStock

Træningsøvelser, der giver det bedste sexliv

Trænger dit sexliv til et boost? Disse fire træningsøvelser gør underværker.

16. februar 2017 af Anja Bruneskjold

Det er næsten ikke til at tro, men disse fire træningsøvelser er faktisk guld værd, hvis du gerne vil have sat skub i sexlivet. Se bare her!

1. Superman

Det er vigtigt at have et stærkt core, når du dyrker sex. Men det er lige så vigtigt at have en stærk nedre ryg og numse. Og det får du altså ved denne øvelse. Den er helt klar værd at inkoporere i din træningsrutine. Læg dig på maven og løft arme og ben samtidig. Sørg også for at spænde i ballerne samtidig.

2. Bro

Hvis ikke du er vant til det, kan det godt være lidt af en udfordring. Men øvelsen skaber et stærkt core, en stærk ryg og så gør den dig meget smidig. Sørg for at fingerspidserne vender MOD fødderne, så du ikke belaster dine håndled.

3. Omvendt Supermand

Her skal du ligge på ryggen og løfte både arme og ben fra jorden. Det er det supervigtigt, at du prøver at tænke på, at din navle skal røre gulvet. Også selvom den vender opad, fordi du ligger på ryggen. Find det laveste punkt og hold arme og ben stille. De må IKKE røre jorden! Til gengæld skal det spænde gevaldigt i maven.

4. Twist med bold

Begynd med at lægge dig på ryggen med bøjede ben for at finde balancen. Sæt dig i en form for omvendt “V”. Benene behøver ikke at være strakt op i luften, men de må IKKE røre gulvet. Hold bolden i hænderne og sving den fra side til side. Jo tungere bold, jo hårdere og bedre for maven. Sørg for at spænde så meget som overhovedet muligt og skift bolden fra side til side så hurtigt, du kan.


God træning!

Kom godt i gang med træningsøvelserne med det nye træningssæt fra Kari Traa. Bestil det til en helt særlig pris med I FORM lige her. 

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...