Singlens venner

Har du overvejet at skifte de kedelige og triste søndage ud med en brunch sammen med veninderne? Søndage er ikke kun for forelskede par, der går hånd i hånd, men kan også bruges sammen med veninderne, hvor I kan nyde singlelivet.

8. juli 2015 af I FORM

I det hele taget er det vigtigt for singlen at pleje vennerne. Den eneste alvorlige trussel mod den ubekymrede solotilværelse er nemlig, at der pludselig bliver for meget tid alene.

Kuren er selvfølgelig at holde sig selv i gang og dyrke nye og gamle bekendtskaber. Ikke kun andre singler, men også parvenner, som du kan spejle din egen situation i, så du ikke risikerer at flytte sammen med den forkerte i et anfald af panik.

Der er heller ingen grund til at begrænse socialiseringen til fester og middage. Begynd for eksempel på en ny sport sammen med en ven, planlæg en rejse sammen eller beslut jer for at gennemføre et maraton om et halvt år. Hvis I er nogle stykker, kan I aftale at læse den samme bog, lave en biografklub eller spille et bestemt brætspil, når I ses.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler