En ny undersøgelse viser, hvor mange mennesker, der dyrker sex i fitnesscentret.
© Colourbox

Så mange dyrker sex i fitnesscentret

Har du overvejet, at dit fitnesscenter kan bruges til meget andet end bare træning? Ny undersøgelse viser, at det slet ikke er så ualmindeligt også at dyrke sex i centret.

17. august 2016 af Anja Bruneskjold

Du behøver ikke svede på løbebåndet eller kaste dig over vægtstængerne for at besøge dit lokale træningscenter. En ny undersøgelse peger nemlig på, at centret langt fra er forbeholdt træning. Ikke nok med, at 20 pct. af de 2000 adspurgte indrømmede at have haft sex med deres personlige træner, så afslørede hele 25 pct. tilmed, at de havde haft sex i fitnesscentret mindst én gang i løbet af det sidste år.

Det var dog ikke kun de særlige sexvaner i fitnesscentret, personerne fra undersøgelsen afslørede. Halvdelen af de adspurgte brugte nemlig også centret som en slags mødested i jagten på at finde potentielle partnere. Særligt håbefulde og optimistiske brugere af fitnesscentret medbragte ydermere kondomer i centret – blot for at være på den sikre side.

I undersøgelsen, lavet af den kendte, engelske sexshop Ann Summers, svarede de adspurgte også på, hvad de gør for at imponere andre brugere i fitnesscentret. Over halvdelen af de adspurgte mænd forklarede, at de særligt var glade for pulldown-maskinen, når de skulle flashe deres biceps, hvorimod 45 pct. af de adspurgte kvinder mente, at crosstraineren var det absolut bedste valg, når de selv skulle imponere.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...