© iStock

Fast parforhold: 5 hemmeligheder, der holder sexlivet hot

Man kan sagtens holde liv i et sprudlende sexliv, selvom man er gift eller er i et længerevarende parforhold. Man skal bare kende disse 5 hemmeligheder ...

29. november 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Når man er gift eller er i et længerevarende parforhold, så kan prioriteterne med tiden forskubbe sig, og pludselig er et hot sexliv ikke længere det vigtigste. Men det behøver faktisk ikke at være sådan!  

Vi har samlet en liste med de vigtigste fokuspunkter, hvis man vil holde liv i lagnerne. 

#1 - De er kærlige 

Par, der formår at være kærlige ved hinanden hele døgnet, har generelt et sundere sexliv. Det er tilfældet fordi, man har mere lyst til at have sex med en, der også viser en omsorg uden for soveværelset. 

#2 - De snakker om sex

Par, der snakker om sex - har grundlæggende bedre sex. Det er meget lettere at tilfredsstille sin partner, hvis de tør bede om de ting, de har lyst til. 

#3 - De fokuserer på hende

Hvis kvinder opnår orgasme under samleje, så har de generelt oftere lyst til at have sex. Det er derfor vigtigt, at man som par fokuserer på, at kvinden får orgasme - det er ofte ikke på samme måde nødvendigt at arbejde for den mandlige orgasme.

#4 - De husker stemningen

Stemning er altafgørende for vores sexlyst. Så hvis man har svært ved at finde lysten frem, så kan lidt levende lys og kælende musik gøre underværker! 

#5 - De prøver noget nyt 

Når man bruger mange år sammen med den samme partner, så kan man meget let køre i den samme, gamle rille. Sørg for at tilsætte lidt krydderi - lækkert lingerie, sexlegetøj eller måske rollespil? 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler