Kvinde kigger i magasin


Hvad får jeg i magasinet I FORM?

Vi har samlet et udvalg af det faste indhold, du finder i I FORM, så du kan se, hvad du kan glæde dig til, hvis du tegner et abonnement.

19. oktober 2017 af Sara Møller Christensen

Overvejer du at tegne et abonnement, men vil du gerne vide lidt mere om, hvad magasinet indeholder, så kig med herunder, hvor vi giver dig et overblik over nogle af de ting, du får i hvert eneste nummer af I FORM.

Stor kostartikel

Det, du putter i munden, har enorm betydning for dit velbefindende, og derfor går vi i hvert nummer i dybden med et nyt aspekt ved at spise sundt. Du får både gode råd, opskrifter og teori omkring, hvad der virker og hvorfor – og altid på en overskuelig og appetitlig måde. 

Kost-råd
Klog i køkkenet

Hvad skal du putte i indkøbskurven og gryderne, hvis du vil have overskud og velvære? Det får du svar på.

Stor træningsartikel

Du får en komplet træningsguide, der sætter fokus på et nyt emne hver gang. Det kan være alt fra løb og styrketræning til yoga og gang, men fælles for artiklerne er, at du på ingen måde behøver være ekspert for at være med. De passer nemlig til alle niveauer.

Træningsprogram
Nå dine træningsmål

Motiverende, inspirerende og ikke mindst overskueligt. Det er formålet med vores træningsprogrammer.

Hjælp til dit sunde liv

Sundhed er meget andet og mere end kost og træning. Det handler også om at passe på helbredet og være i balance fra inderst til yderst. Derfor fokuserer vi i hvert nummer også på de aspekter af sundhed, der ikke nødvendigvis har noget med træning og kost at gøre. Og vi gør det tit med rigtige kvinder i hovedrollen, så du kan få svar på, om teorierne holder i virkeligheden.  

Søvn-sag
Hjælp til selvhjælp

Vi samler den nyeste viden og gør det let for dig at bruge den i dit eget liv.

Madplan til alle ugens hverdage

Alle opskrifter tager under en halv time at lave – og så er de både lækre og sunde. Desuden får du en samlet indkøbsliste med alt, du skal bruge, så du kun behøver handle ind én gang.

Madplan
Madplan til hverdagen

Der er skruet op for sundheden og ned for tidsforbruget i alle vores opskrifter.

Viden om din krop og vægt

Nogle vil gerne tabe sig, mens andre bare vil blive klogere på, hvorfor kroppen opfører sig, som den gør. Opdateret viden om kroppens funktioner – herunder dens vægt og forbrænding – er derfor ofte at finde på siderne i I FORM, og vi har gerne fokus på, hvad der egentlig er rigtigt og forkert i junglen af sundhedsinformationer. 

Myter om vægttab
Sandt eller falsk?

Vi hjælper dig med at sortere i de mange informationer om krop og sundhed.

Lynprogram

Har du kun 15 minutter? Så har vi i hvert nummer træningsprogrammet til dig! Enkelt og effektivt, så det kan presses ind hvor som helst og når som helst i en presset hverdag.

Træningsøvelser
Træn derhjemme

Du behøver hverken avancerede redskaber eller dyre fitnessmedlemskaber for at flytte din form. 

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...