Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Fuldkornsfiskefilet med rødbedesalat

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

4. januar 2012 af I FORM

Den klassiske fiskefilet i nye klæder. Server den med en frisk rødbedesalat og skyrdip.

Er du abonnent? Download kostplanen til de første 2 uger her!


Opskrift: Verdens bedste kur

Opskriften er til 4 personer

8 rødspættefileter
100 g fuldkornshvedemel
1 dl persille, hakket

Rødbedesalat

400 g beder, røde, gule og stribede, skrælles og skæres i tynde skiver
1 stk. citron, saft og skal
2 spsk. frisk peberrod
½ dl valnøddeolie
2 spsk. akaciehonning


Skyrdip

2 dl skyr, piskes med lidt salt
2 fed hvidløg, pilles og hakkes fint
½ dl persille, skylles og hakkes


  • Vend hver filet i fuldkornsmel blandet med persille.
  • Læg fileterne i en bradepande, og drys lidt salt og olivenolie hen over.
  • Bag fileterne ved 160 grader i varmluftsovn i ca. 20 minutter, til kødet slipper benene. Bland ingredienserne til skyrdippen, og smag til med salt og peber.
  • Skær rødbederne i supertynde skiver. Hæld dressingen ud over, og server straks.


Tips: I stedet for rødbedesalaten kan du også servere ovnbagte rodfrugter til.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...