Fra: "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup.

Lav dip selv: Pesto, mynteskyr og hummus

Med "Verdens bedste kur" står Christian Bitz og Arne Astrup bag denne opskrift, som både mætter og slanker.

3. januar 2012 af I FORM

Lækre dips til tilbehør, snacks eller bare som et lille mellemmåltid med grøntsagstave og kiks.

Er du abonnent? Download kostplanen til de første 2 uger her!


Opskrift: Verdens bedste kur

Pesto

1 bundt urter, fx basilikum
1 dl ristede pinjekerner
250 g spinat
1 fed hvidløg
2 dl rapsolie
saft og skal af en citron.


  • Blend basilikum og pinjekerner.
  • Tilsæt spinat og hvidløg.
  • Blend igen, og tilsæt olie.
  • Smag til med salt og peber samt saft og skal af citron.


Mynteskyr

2 dl skyr
saft og skal fra 1 lime
finthakket mynte
salt og peber.


  • Bland skyr og mynte, krydr med salt og peber.
  • Tilsæt limesaft og skal.


Hummus

400 g tørrede kikærter (sættes i blød i koldt vand natten over)
2 spsk. hakket ingefær
2 tsk. spidskommen
1 finthakket chili
1 fed finthakket hvidløg
saft af 1 citron
½ dl rapsolie
1 spsk. tahin.


  • Hæld vandet fra kikærterne. Kog dem som anvist på posen.
  • Blend de kogte ærter. Tilsæt resten, blend, og smag til med salt og peber.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler