Syltede rødløg i glas og rødløg på bord

Pift maden op med disse superlækre syltede rødløg. De smager fantastisk i alt fra burger og wraps til salater og sandwiches, 

© iStock

Syltede rødløg - supernemt og lækkert

Syltede rødløg smager fantastisk og er perfekte som tilbehør i både burgeren og salaten. Her får du en supernem og lækker opskrift.

12. april 2018 af Signe Moesby Leth

Syltede rødløg

  • 2 rødløg
  • 1 dl æblecider- eddike
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. havsalt

Sådan laver du syltede rødløg

  • Hak løg, og kom dem i et glas.
  • Bring resten af ingredienserne i kog, og lad dem simre i et par min.
  • Hæld væsken over løgene, og luk til.
  • Lad trække i 6-8 timer.

Du kan sagtens varierede de syltede rødløg ved at tilsætte 1 tsk, korianderfrø, fennikelfrø, hel spidskommen eller stjerneanis.

Hvor længe kan syltede rødløg holde sig?

Syltede rødløg kan sagtens holde sig i køleskabet i et par uger, selvom det smager så godt, at der næppe er meget tilovers. Hvis du vil sikre dig, at de syltede rødløg holder sig, kan du med fordel skylle sylteglasset i først kogende vand og dernæst atamon. Sørg for at løgene er helt dækket af eddikelagen.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler