Saftige vandmelon-firkanter på fad
Vandmelonfirkanter med hyldeblomstmarinerede jordbær.

Vandmelon-firkanter

Brug sommerens frugter og forkæl dine tapasgæster med en sund snack.

11. juli 2016 af Madskribent Anne Larsen & ernæringsekspert Martin Kreutzer

8 stk.

8 jordbær i fine skiver
2 spsk. hyldeblomstsaft
1 lime
1 stængel mynte
1 vandmelon
Pistacienødder (usaltede)

Sådan gør du

  • Læg jordbærskiverne i en skål, dryp med hyldeblomst- og lime­saft, og vend med finthakkede mynteblade.
  • Lad det trække 1 time.
  • Skær 8 store vandmelontern. Stil jordbærskiver ovenpå, og stik en pindemadspind i.
  • Dryp med marinade, og drys med hakkede pistacienødder.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...