Rispapirsruller med frugt
© wichmann+bendtsen

Søde rispapirsruller med dip

Få et kæmpe energiboost med disse lækre rispapirsruller med frugt og lime- og mangodip.

31. januar 2017 af Signe Leth

Søde rispapirsruller med limedip og spicy mangodip

4 personer

Limedip:

½ dl skyr

Saft og skal af ½ økolime

½ spsk. akaciehonning

Spicy mangodip:

½ mango

1 tsk. ingefær, fintrevet

1 spsk. citronsaft

En lille smule cayennepeber

Rispapirsruller:

½ mango

1 appelsin

1 æble

2 kiwier

125 g brombær

1-2 håndfulde friske krydderurter, fx mynte og citronmelisse

8 stykker rispapir

Sådan laver du søde rispapirsruller

  • Lav limedippen ved at røre alle ingredienserne grundigt sammen. 
  • Blend alle ingredienserne til den spicy mangodip sammen til en lækker og cremet konsistens.
  • Vask frugt og krydderurter, og skær det ud i passende stykker. 
  • Fyld et stort fad eller en stegepande med varmt vand, og dyp et stykke rispapir i det i et par sekunder, til det er blødgjort. 
  • Tag forsigtigt rispapiret op, og læg det på et skærebræt. 
  • Fyld midten af rispapiret med frugt og krydderurter, og fold den side, der er nærmest dig, forsigtigt ind over fyldet. 
  • Fold derefter siderne ind mod midten, og rul forsigtigt rispapirsrullen, til den er lukket.
  • Gentag processen, til du har lavet alle rispapirsrullerne. 
  • Skær forsigtigt rispapirsrullerne over på midten, og servér dem med limedip og mangodip ved siden af.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 201 kcal
Protein: 4,5 g
Fedt: 1,4 g
Kulhydrat: 44,6 g
Kostfibre: 4,5 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...