Den islandske skyr er proppet med protein og er et glimrende mellemmåltid.

Slå dig løs i skyr

Skyr har for alvor vundet sit indpas på det danske morgenbord, men den fungerer også ideelt som mellemmåltid, som dessert eller som tilbehør til frokost og aftensmad.

12. juli 2016 af I FORM

Skyr er blevet voldsomt populært herhjemme gennem de senere år, i visse tilfælde til en grad så butikkerne har svært ved at efterkomme efterspørgslen. Skyr forener et højt proteinindhold med et lavt fedtindhold, og derfor er det islandske mejeriprodukt et godt bud på et fedtfattigt alternativ til eksempelvis creme fraiche eller andre mere fedtholdige surmælksprodukter.

Sådan bruger du skyr

En af grundene til, at skyr er blevet så populært, er, at det høje proteinindhold gør, at du føler dig mæt i længere tid, hvilket gør skyr til et oplagt valg til morgenmad og mellemmåltider, men du kan faktisk bruge skyr til alle dagens måltider. Vi har valgt en række af vores bedste opskrifter med skyr ud til dig herunder.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...