Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Chokolademousse med avocado

Guf løs af denne silkebløde chokolademousse med avocado og bagte hasselnødder, der giver smag af nutella.

23. oktober 2014 af I FORM

Chokolademousse

2 personer

1 stor avocado
3 friske dadler (husk at tage stenene ud)
20 g hasselnødder
20 g mørk chokolade, 70 %
1 økolime (saft og skal)
¼ dl sojamælk
2 spsk. kakaopulver
1 tsk. vaniljepulver
1/6 tsk. stevia
En håndfuld frisk mynte

Pynt

Frisk mynte og hasselnødder


Sådan gør du

  • Bred hasselnødderne ud på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 175 grader i 15 min.
  • Kom alle ingredienserne i en blender, og blend det sammen til en silkeblød konsistens; det tager ca. et par minutter.
  • Hvis du synes, smagen er let bitter, så tilsæt lidt mere vaniljepulver og stevia.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler