Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Chokolademousse med avocado

Guf løs af denne silkebløde chokolademousse med avocado og bagte hasselnødder, der giver smag af nutella.

23. oktober 2014 af I FORM

Chokolademousse

2 personer

1 stor avocado
3 friske dadler (husk at tage stenene ud)
20 g hasselnødder
20 g mørk chokolade, 70 %
1 økolime (saft og skal)
¼ dl sojamælk
2 spsk. kakaopulver
1 tsk. vaniljepulver
1/6 tsk. stevia
En håndfuld frisk mynte

Pynt

Frisk mynte og hasselnødder


Sådan gør du

  • Bred hasselnødderne ud på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 175 grader i 15 min.
  • Kom alle ingredienserne i en blender, og blend det sammen til en silkeblød konsistens; det tager ca. et par minutter.
  • Hvis du synes, smagen er let bitter, så tilsæt lidt mere vaniljepulver og stevia.

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...