Læs også

Snack-bar

Proteinbar

Baren er perfekt til minutterne efter intensiv træning. Alt hvad du skal bruge for at bygge musklerne op igen.

Opskrift (ca. 15 barer)

100 g cashewnødder
200 g soltørrede dadler
160 g grove havregryn
40 g kokosmel
3 spsk. amino-complex
valleproteinpulver
2 spsk. kakaopulver
2 æggehvider
4 spsk. solsikkekerner
100 g soltørrede rosiner

 

Marinade

1 dl akaciehonning
1 dl creamy peanutbutter
0,5 dl kogende vand

 

Sådan gør du

Hak cashewnødder og dadler i små stykker. Ælt alle ingredienser (undtagen dem til marinaden) sammen til en blød masse. Varm honning og peanutbutter på en pande, hæld det kogende vand over, og lad marinaden koge op. Pisk den i kort tid, og tag den straks af panden. Hæld nu marinaden over massen, og bland det hele godt.

Beklæd et ovnfast fad (34 x 20 cm) med bagepapir, og fordel massen heri. Brug et stykke bagepapir til at lave overfladen helt plan. Bag massen på nederste rille i ovnen ved 200 grader i 20 min. Skær massen ud i ca. 15 barer på hver 65-75 g, og stil dem på hovedet på en bageplade. Bag dem nu yderligere i 20 min. ved 150 grader.

Spis den her


Baren er skræddersyet til minutterne efter styrketræning og intensiv konditionstræning. Her giver den kroppen alt, hvad den skal bruge for at bygge musklerne op igen. Spis baren, senest 30 min. efter at du er færdig med træningen.

Derfor virker den

Proteinerne fungerer som byggesten for det slidte muskelvæv, mens kulhydraterne fylder depoterne med energi og letter optagelsen af proteinerne. Flavonoiderne bekæmper betændelsen i de ødelagte muskler, så du ikke bliver så øm.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...