protein-pandekager med grønt tilbehør
© wichmann+bendtsen

Protein-pandekager med grønt og peanutdip

Kan du heller ikke få nok af pandekager? Spis pandekagerne som morgenmad, som mellemmåltid, som dessert eller lige efter træning.

10. februar 2017 af Signe Leth

Protein-pandekager med grønt og peanutdip

2 personer

Pandekagedej:

2 dl mandelmel*

2 æg

1 dl hytteost

½ tsk. vaniljepulver

½ tsk. kardemomme

1 knivspids salt

1/3 tsk. bagepulver

½ tsk. kokosolie, til stegning

Grønt og dip:

1 gulerod, skåret i stave

¼ mango, skåret i stave

7 små tomater

½ figen

1 spsk. peanutbutter

* Du kan købe mandelmel i super­markeder, eller du kan lave dit eget ved at blende mandler helt fint.

Sådan laver du protein-pandekager

  • Blend alle pandekageingre­dienserne, indtil du har en helt jævn pandekagedej. 
  • Lad dejen hvile i 5-10 minutter.
  • Opvarm en pande, og smelt lidt kokosolie til at stege pande­­kagerne i. 
  • Hæld en klat pande­kagedej på panden. 
  • Steg pandekagen i et par minutter, indtil den begynder at boble let og er gylden på undersiden.
  • Vend den, og giv den et ekstra minuts tid. 
  • Gentag, indtil du har brugt al pandekagedejen.
  • Spis gerne pandekagerne efter træning med pea­nutbutter, gulerods- og mangostave, snacktomater og figen.

Er du helt vild med pandekager? Så spis dem morgen, middag og aften.

Tip

Har du travlt, kan du lave verdens nemmeste pandekager ved at mose 1 banan og røre den med 2 æg. Perfekte til morgenmad eller efter træning.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 585 kcal
Protein: 27,2 g
Fedt: 39,8 g
Kulhydrat: 35,4 g
Kostfibre: 8,8 g

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...