Rødkålssalat med både fennikel, granatæble, valnødder og parmesanost.

Skøn rødkålssalat med alt det sunde

Savner du en lidt sjovere rødkålssalat end klassiskeren? Denne er både skøn og sund med både fennikel, granatæble, valnødder og parmesanost.

4 personer

¼ lille rødkål
1 fennikel
1 radicchiosalat
1 julesalat/endivie
1 lille bdt. bredbladet persille
1 granatæble
50 g valnøddekerner
50 g parmesanost


4 tsk. af vinaigrette

4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
Havsalt og friskkværnet sort peber


Tilberedning

Snit kål, fennikel, radicchio og endivie ultrafint. Pisk vinaigretten, og dryp straks grønsagerne med den. Skyl og tør persillen. Tag kernerne ud af granatæblet. Rist og hak valnødderne groft. Anret persille, granatæblekerner og valnødder på salaten, og høvl parmesanost over.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler