Chokodip til frugt

Stress af efter en travl dag med denne skønne chokosnack.

10. juli 2016 af I FORM

Chokodip (15 portioner):

200 g hasselnødder
3 spsk. kakaopulver
1 tsk. stevia
2 spsk. agavesirup
½ dl olivenolie
1 dl vand (evt. lidt mere)
½ tsk. vaniljepulver
/em

h3Tilbehør:/h3
ulli1 stk. frugt (eller to halve)./il
liBag hasselnødderne i 15 min. ved 175 grader, og lad dem køle af. /il
liBlend dem til en ensartet masse i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser – i mindst 2 min./il
liSmør 1 spsk. (med top på) af massen på frugten, som du har skåret i mindre stykker./il
/ul

h3Derfor virker den:/h3
Både kakao og hasselnødder indeholder magnesium, som har en beroligende og afslappende effekt på dit nervesystem og muskulatur.

Kakao indeholder også et lykkestof, phenylethylamin, som kan være en hjælpende hånd i en særligt stresset tid.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...