De grønne edamamebønner har et meget lavt fedt indhold, og er proppet med protein.

Edamame-hummus

Edamamebønner er efterhånden blevet fast inventar til sushi, men hvad med at springe ud i denne hummusvariant?

28. oktober 2013 af I FORM

6 portioner
200 g friske eller frosne edamamebønner (uden bælg)
50 g tahin
60 g kogte kikærter
1 spsk. soja
5 g ingefær
1 fed knust hvidløg
Saft og skal fra ½ økolime
½ dl vand


  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og blend herefter grundigt med en stavblender.
  • NB! De fleste steder køber man edamamebønner på frost i bælg. Put posen i en varm skål, så bønnerne hurtigt tør op. Smut derefter bønnerne ud. Du skal cirka have dobbelt så mange gram bønner med bælg, som du skal bruge uden bælg.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler