Du kan roligt guffe løs af hummus. Du får masser af smag, samt vitaminer og mineraler.

Artiskok-hummus

Prøv denne lidt anderledes hummus-variant med artiskokhjerter og hvide bønner.

28. oktober 2013 af I FORM

6 portioner
140 g artiskokhjerter
1 løg
2 spsk. olivenolie
3 fed knust hvidløg
30 g valnødder
100 g kogte hvide bønner (cannellinibønner)
Saft og skal fra ½ økocitron
₁⁄₆ tsk. frisk chili
½ tsk. havsalt
Et drys cayennepeber
Evt. lidt vand


  • Skær løget i tern, og sauter på en pande i olivenolie i 5-8 min.
  • Stil dem til side, og rist så valnødderne på panden i 2-4 min.
  • Bland alle ingredienserne sammen, og blend med en stavblender.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler