rabarbersalsa med chips.
© wichmann+bendtsen

Hjemmelavet rabarbersalsa

Lav din egen rabarbersalsa med ingefær og chili. Servere dem eventuelt sammen med dine egne glaskålschips.

23. maj 2016 af Michelle Kristensen

Rabarbersalsa og glaskålschips

4 personer

4 stilke rabarber
½ salatløg
1 knivspids stevia
1 tsk. agavesirup
1 tsk. finthakket ingefær
2 spsk. hakket koriander
¼ chili
Chips
1 stort glaskål
½ tsk. olivenolie
1/5 tsk. salt

Sådan laver du rabarbersalsa og glaskålschips

  • Skræl glaskål, skær det i tynde skiver på mandolinjern, kom olie over, og bag i ovnen ved 100 grader i 1-2 timer.
  • Tjek dem løbende - de skal være lyse­brune og sprøde.
  • Skær rabarber og løg i tern, og bland dem med de øvrige ingredienser.
  • Spis chips med salsa til.

Næringsindhold i rabarbersalat med glaskålschips pr. person

Energi: 53 kcal
Protein: 1,75 g
Fedt: 0,97 g
Kulhydrat: 12 g
Kostfibre: 5,25 gg

 

 

 

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler