Læs også

Squashchips

Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Squash-barer med kikærter

Nyd dette sundhedsboost som dessert eller du kan nyde dem som snack, når du har brug for lidt sødt.

11. oktober 2016 af I FORM

Squash-barer

8 personer

Kikærtebund

240 g kogte kikærter
1 økocitron (saft og skal)
1 tsk. bagepulver 

2 tsk. vaniljepulver 

50 g smeltet kokosolie 

½ tsk. stevia
2 spsk. agavesirup
2 æg

Topping

1 squash (uden det inderste)
1/3 tsk. stevia
Et stort drys vaniljepulver
1 spsk. agavesirup
1 økocitron (skal og saft)
2 æg
1 bæger æggehvide

Pynt

Brombær og citronskal


Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til bunden sammen til en helt fin og ensartet dej.
  • Kom dejen i en lille bageform (20 x 15 cm), og bag bunden i 20-25 minutter ved 150 grader. Imens kagen bager, laver du toppen.
  • Riv squashen på et rivejern eller et juliennejern. Riv på langs af squashen, og stop, når du kommer ind til kernerne – de skal ikke med!
  • Pisk æg og æggehvide sammen. Vend herefter squash og resten af ingredienserne i æggemassen, og pisk det sammen.
  • Tag bunden ud af ovnen, stik en gaffel ned i bunden ca. 10 gange, og kom toppen ovenpå.
  • Bag herefter kagen ved 175 grader i 30-35 minutter.
  • Pynt kagen med brombær og revet skal af en økologisk citron.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...