Choko-daddelbar
© wichmann+bendtsen

Choko-daddelbarer med orange

Er du også vild med chokolade? Disse snackbarer er perfekte at hive frem, når chokoladetrangen melder sig.

15. marts 2018 af Signe Moesby Leth

Choko-daddelbarer med orange

12 stk

1 økologisk appelsin, fintrevet skal og halvdelen af saften
175 g dadler, udstenede
4 dl pekannødder eller valnødder
1 dl rosiner
3 spsk. mørkt kakaopulver

Sådan laver du choko-daddelbarer med orange

  • Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængende masse. 
  • Fór en aflang form med bagepapir eller folie. Kom daddelmassen over i formen, og sørg for at trykke den godt ned. Stil formen på køl i en time eller to, så massen kan blive ordentligt fast. 
  • Tag formen ud, løft daddelmassen op, og skær den ud i 12 små barer. Opbevar dem på køl indtil servering.

Næringsindhold pr. stk.:

Energi: 212 kcal
Protein: 2,3 g
Fedt: 13,8 g
Kulhydrat: 21,1 g
Kostfibre: 2,1 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler