Skærebræt med brød, avokado, bruschetta
© Skovdal Nordic

Bruschetta med grillet avocado og forårsløg

Disse lækre bruschette fungerer perfekt som forret til sommerens grillaftener.

2. juli 2017 af Gitte Heidi Rasmussen

Bruschetta med grillet avocado og forårsløg


2 personer

200 g groft brød, 4 skiver

2 avocadoer, modne

Citronsaft

2-4 forårsløg

Havsalt

Sort peber, friskkværnet

Topping:

2 tsk. græskarkerner, ristede

Karse, gerne krydderkarse

Sådan laver du bruschetta

  • Grill brødskiverne på begge sider, og læg dem på to tallerkner. 
  • Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær hver halvdel  i tre både. Grill avocadobådene et kort øjeblik på hver side, og dryp med citronsaft.
  • Rens forårsløgene, og flæk dem på langs. Grill dem på skærefladen.
  • Anret avocado og forårsløg på brødet. Drys med salt, græskarkerner og karse, og kværn peber ud over. Servér straks. 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 426 kcal
Protein: 4,7 g
Fedt: 7,1 g
Kulhydrat: 24,6 g
Kostfibre: 5,7 g


Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...