Bag brødet, der giver dig flad mave

Drømmer du om flad mave, så drop det sædvanlige brød og bag I FORMs Flad-mave-brød, der er uden mel, men spækket med lækre kerner og nødder.

11. januar 2013 af I FORM

I FORMs FLAD-MAVE-BRØD

Flere opskrifter på brød uden mel


Opskriften

150 g hørfrø
150 g græskarkerner
100 g kokosmel
75 g mandler
75 g cashewnødder
5 æg
5 spsk kokosolie eller olivenolie
1 spsk. kanel

 

  • Blend kerner og nødder så meget, som du ønsker. Lad gerne nogle af dem være hele eller meget grofthakkede.
  • Rør det hele sammen og hæld dejen i en rugbrødsform med bagepapir. Fyld dej i formen til du er ca. 2 cm fra kanten.
  • Bag brødet i 45-60 minutter ved 160 grader. Tag brødet ud af formen og lad det køle af på en rist.

Få lækkert Kari Traa-sæt + 3 nr. af I FORM – KUN 99 kr. Klik her >>

Sådan spiser du det

Til morgenmad:

2 skiver flad-mave-brød a 25 gram, den ene skive med 1 skive ost 30+ og den anden med skrabet smør og en skefuld syltetøj

Til frokost:

2 skiver flad-mave-brød a 25 gram. Hertil 100-125 gram fed fisk, fx laks, makrel i tomat, sild eller røget ørred. Hertil 300 gram grønsager - helst mange af de grove, der holder dig mæt længe. I stedet for fed fisk kan du vælge rejer og så må du få enten en halv avocado til eller halvandet æg.

Til mellemmåltid:

1 skive flad-mave-brød a 25 gram med 2-3 skiver magert kødpålæg + 200 gram grønsager.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...