Bananpandekager med blåbær
Bananpandekager uden sukker

Uhmm - pandekager til morgenmad.

Bananpandekager

Bananpandekagerne giver din hjerne ekstra brændstof til at klare dagen og så smager de samtidig utroligt godt, helt uden brug af sukker!

11. oktober 2016 af I FORM


Bananpandekager til 1 person


½ moden banan
2 æg
1 spsk. havregryn
¼ tsk. muskatnød
½ tsk. vanilje
¼ tsk. stevia
1 tsk. kanel
½ tsk. kokosolie (til stegning)
Vand
Salt
50 g bær (fx solbær)


Sådan laver du bananpandekagerne

Rør havregryn og vand sammen i en gryde under svag varme, og tilsæt salt.
Put massen i en skål, og rør de øvrige ingredienser i (undtagen kokosolie).
Steg massen til fire bananpandekager i kokosolien.
Spis to af bananpandekagerne sammen med 50 g bær.

Derfor virker bananpandekagerne

Muskatnød fungerer som en hjernebooster med sit stof myristicin, der holder dig mentalt skarp og forbedrer din hukommelse. Æg indeholder cholin, der ligeledes øger koncentrationen og forbedrer hukommelsen.

Havregryn er rige på kostfibre, der mætter, mens bananens kulhydrater giver brændstof til hjernen. Kanel hjælper med at holde blodsukkeret stabilt.

Find flere opskrifter på sunde pandekager her.

Sådan får du succes med dit løb

Måske er du interesseret i...