Hjemmelavet after eight

After dinner

En himmerigsmundfuld af pebermyntecreme og chokolade, som du ikke behøver at gemme til efter aftensmaden.

1. februar 2016 af Michelle Kristensen

After dinner

med cashewnødder og pebermynte
10 stk.

Creme:

  • 160 g cashewnødder
  • 2 spsk. kokosolie
  • 10 dråber pebermynteekstrakt
  • 1 dl mandelmælk
  • 3 spsk. agavesirup

Overtræk:

  • 200 g mørk chokolade

 

Sådan gør du:

Læg cashewnødder i blød i vand i min. 30 minutter før brug. Hæld vandet fra, og kom nødderne op i en blender sammen med alle de andre ingredienser på nær den mørke chokolade. Blend det til en cremet konsistens (kræver en god blender!). Smelt chokoladen. Find 10 silikoneforme, og kom et tyndt lag chokolade i bunden. Læg så formene i fryseren, så det kan stivne. Kom derefter creme i, læg dem i fryseren igen i 15 minutter, og kom så til sidst et lag chokolade på toppen og på siderne. Læg dem i fryseren igen, og lad dem stivne.

 

Næringsindhold pr. person:

  • Energi: 232 kcal
  • Protein: 4,4 g 
  • Fedt: 19,1 g
  • Kulhydrat: 11 g
  • Kostfibre: 1,1 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler