Maltpandekager med figner

Der er ikke noget som pandekager til en god brunch. Prøv disse små maltpandekager med friskost og figner, næste gang du skal invitere på brunch.

2. oktober 2015 af Augusta Sørensen

Maltpandekager

5 personer

2 æg
2 æggehvider
100 g hytteost
½ tsk. bagepulver
2 spsk. maltmel
1 nip havsalt
Kokosolie eller smør til stegning
100 g mager friskost
3 friske figner

 

Sådan laver du maltpandekager

  • Blend de to æg med hytteosten.
  • Vend massen med to stivpiskede æggehvider (brug evt. de to æggeblommer på fadet med linser i tomat - så er der ikke noget, der går til spilde!)
  • Tilsæt bagepulver, maltmel og salt, og lad dejen stå 15 min., før pandekagerne steges på en pande.
  • Smør de bagte pandekager med friskost, og kom en skive frisk figen og evt. en klat god hybenmarmelade på toppen.

Er du blevet lækkersulten efter flere sunde pandekager? Se alle vores pandekage-opskrifter her


Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler