Majspandekager med tomatsalsa

De lækre majspandekager med krydret salsa giver en behagelig mæthed og spicer din brunch op.

10. november 2008 af I FORM

1 person

30 g mel
¼ tsk. bagepulver
½ dl kærnemælk
100 g frosne majs
½ æg
½ dl persille
Lidt olie


Salsa:

¼ avocado
1 forårsløg
2 tomater
Lidt citronsaft
Salt
Peber
Rød chili


Tilberedning

Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker. Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie. Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili. Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.


Du træner faktisk ikke:
  • Vil du gerne holde lidt igen med dine kalorier, kan du vælge at lave pandekager af mindre dej - men du bør dog spise alt fyldet, så du stadig bliver behageligt mæt.

 Du træner hårdt og meget:

  • Proteinindholdet er muligvis i underkanten i forhold til at dække musklernes behov efter hård træning. Kom derfor gerne lidt mager skinke eller kylling i pandekagerne.


 Flere opskrifter på pandekager

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler