Til dig, der træner meget.

Quinoagrød med blåbær og skyrcreme

Skru op for farverne med quinoagrød med blåbær, og hold vinterens mørke og kulde langt væk.

20. januar 2014 af I FORM

1 person

½ dl rugflager
½ dl "klar-til-brug"-hvedekerner
¼ sort quinoa, der er kogt
1 dl blåbær (friske eller frosne)
1 dl sojamælk
½ dl vand
1 knivspids vaniljepulver
¼ - ½ tsk. salt
1 knivspids stevia
1 stort æg

Skyrcreme

2 spsk. skyr (40 g.)
¼ øko-lime med saft og skræl
1/5 tsk. stevia
Et drys vaniljepulver

Tilbehør

100 g. frugt og bær, fx blåbær, hindbær, appelsin eller mango. Evt. lidt kanel


  • Kom alle ingredienserne til grøden – bortset fra ægget – ned i en gryde, og kog det sammen ved svag varme.
  • Rør rundt i grøden, mens du varmer den op, og når du kan begynde at se, at den bliver tykkere og hænger sammen, slår du ægget ud i den.
  • Kog grøden op i 1 min., tag den af varmen, og lad den køle lidt af.
  • Imens blandes skyrcremen, og frugten skæres i de ønskede stykker.
  • Hæld grøden op i en skål, placér skyrcremen ovenpå, og pynt med frugt. Drys evt. med kanel.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilken distance drømmer du om at løbe i år?


I FORM anbefaler