frugt og grønt i muffinform

Det er let at lave en pladefuld muffins med forskelligt fyld! Her har vi også brugt: ærter, tomater og feta – og gulerod, squash og brombær.

© wichman+bendtsen

Morgenmuffins med spinat og bacon

Morgenmuffins er geniale til en hurtig, men indbydende morgenmad, men passer også perfekt til madpakken eller som mellemmåltid.

15. marts 2016 af Michelle Kristensen

Morgenmuffins med bacon og spinat

6 stk. 

6 æg
3 skiver bacon
60 g babyspinat
120 g romanesco
Salt og peber

Sådan laver du morgenmuffins

  • Kom grønt og små stykker bacon ned i muffinsforme,
    pisk æg, og hæld det over.
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. alt efter størrelse.
  • Spis 2 stk. med ekstra grønt til.

Næringsindhold i muffins pr. person

Energi: 98,2 kcal
Protein: 8,3 g
Fedt: 6,8 g
Kulhydrat: 1,9 g
Kostfibre: 0,6 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler