Havregrød med frugtsalat

Havregrød: En robust morgenmad fyldt med vitaminer og fibre, der holder dig mæt længe.

4. november 2009 af I FORM

SUND MORGENMAD - find opskrifter her >>


Havregrød 1 person

50 g havregryn
½ dl vand
1½ dl minimælk
1 knivspids salt
1 æble
½ banan
1 blomme
30 g frosne jordbær
2 mandler


Tilberedning

Rør havregryn med vand, lad det gerne stå koldt natten over, fordi det frigiver grynenes mineraler. Men du kan også straks gå videre. Bring det i kog, kom salt og mælk ved, og juster konsistensen med vand. Kom grøden i en skål, og fordel stykker af de optøede jordbær over sammen med hakkede mandler.

  • Du træner faktisk ikke:

    Har du brug for at holde hus med din kalorieindtagelse, er det en god idé at lægge ud med morgenmaden. Skru derfor ned på mængden af havregryn, og drop halvdelen af de frosne bær.


  • Du træner hårdt og meget:

    Din intensive træning betyder, at du med fordel kan putte nogle flere mandler i grøden. Det løfter ikke kun det sparsomme fedtindhold, men bidrager tillige med fx immunforsvarsstyrkende E-vitamin.

Måske er du interesseret i...

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen