Morgengrød med frugt og bær

Morgengrød med havregryn og rugflager toppet med frisk frugt og bær giver dig den bedste start på dagen.

11. oktober 2016 af I FORM

Morgengrød med bær

2 personer

1 dl havregryn
1 dl rugflager
2 dl mandelmælk
1-2 dl vand
1 stor gulerod
1 drys havsalt
1 knivspids stevia
1/5 tsk. vaniljepulver
2 æg

Topping

½ avocado og ¼ citron
8 hindbær
2 spsk. frysetørrede blåbær
1 frisk figen
Evt. skovsyre


Sådan laver du morgengrød

  • Aftenen inden sættes havregryn og rugflager i blød i 2 dl mandelmælk og 1 dl vand.
  • Næste morgen skæller du guleroden og laver tynde strimler af den med en skræller. Put dem i grøden sammen med salt, stevia og vanilje.
  • Kog grøden op, så den hænger sammen, og kom herefter 2 æg i, og rør rundt.
  • Top med avocado med lidt citronsaft over, bær, frugt og evt. skovsyre.

Måske er du interesseret i...