Morgengrød med frugt og bær

Morgengrød med havregryn og rugflager toppet med frisk frugt og bær giver dig den bedste start på dagen.

11. oktober 2016 af Michelle Kristensen

Morgengrød med bær

2 personer

1 dl havregryn
1 dl rugflager
2 dl mandelmælk
1-2 dl vand
1 stor gulerod
1 drys havsalt
1 knivspids stevia
1/5 tsk. vaniljepulver
2 æg

Topping

½ avocado og ¼ citron
8 hindbær
2 spsk. frysetørrede blåbær
1 frisk figen
Evt. skovsyre


Sådan laver du morgengrød

  • Aftenen inden sættes havregryn og rugflager i blød i 2 dl mandelmælk og 1 dl vand.
  • Næste morgen skæller du guleroden og laver tynde strimler af den med en skræller. Put dem i grøden sammen med salt, stevia og vanilje.
  • Kog grøden op, så den hænger sammen, og kom herefter 2 æg i, og rør rundt.
  • Top med avocado med lidt citronsaft over, bær, frugt og evt. skovsyre.

Hvis du vil se resultater hurtigt

Måske er du interesseret i...