Chiagrød i tre lag

Sæt lidt kulør på din morgenmad med denne chiagrød i tre farverige lag med hindbær, mango og avocado.

8. oktober 2015 af Michelle Kristensen

Chiagrød

2 personer
Rødt lag

2 dl hindbær
¼ tsk. vaniljepulver
1 drys stevia
1 frisk daddel
2 spsk. chiafrø

Gult lag

½ mango
½ papaja (eller ½ mango)
Saft og skal fra ½ økocitron
1 drys stevia
1 tsk. agavesirup
¼ tsk. vaniljepulver
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
1/3 dl chiafrø

Grønt lag

1 avocado
Saft fra 1 lime
1 drys stevia
1 tsk. agavesirup
¼ tsk. vanilje
¼ dl chiafrø

Topping

100 g ribs og frisk mynte


Sådan laver du chiagrød

  • Lav hvert enkelt lag ved at blende alle ingredienser (på nær chiafrøene) sammen.
  • Rør herefter chiafrø i, og lad det trække i minimum 30 min. på køl.
  • Kom grøden i glas lagvis, og top med de friske bær og mynte.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte spiser du kød?


I FORM anbefaler